Over ons

Team Krosse

De medewerkers van Krosse Advies vormen al jarenlang de stabiele basis van het bedrijf. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen specialisme waar de klanten maximaal van profiteren, maar waar onderling ook veel wordt geleerd van elkaar. Continue verbetering en ontwikkeling staan voorop. Dit start bij het team en werkt door in de bedrijfsvoering. In een informele setting wordt er professioneel gepresteerd.

Het team

Meer informatie over: Daan Krosse

Daan Krosse

Daan gaat daadkrachtig te werk, hij is naast een analyticus een echte doener. Omdat hij veel kennis paraat heeft, kan hij op praktisch niveau snel en adequaat schakelen. Door zijn jarenlange ervaring, neemt hij hierbij desgewenst een adviserende rol in door bestaande bedrijfs-en financieel processen te analyseren en optimaliseren. Zijn economische en organisatorische kennis in combinatie met zijn ondernemersdrang hebben vele ondernemingen, maar uiteraard ook Krosse Advies op de kaart gezet.

Meer informatie over: Jules Joosten

Jules Joosten

Jules heeft tijdens zijn studie International Business een brede interesse en kunde ontwikkeld binnen de verschillende facetten van bedrijfsvoering. Dit is inmiddels volledig verweven in zijn werkzaamheden, waar hij uiteraard veel in contact is met de internationale klanten van Krosse Advies. Jules helpt en heeft ook veel onderneming geholpen met het invulling geven aan een businessplan, waarbij abstracte ideeën rondom strategie en marktwerking altijd worden omgevormd naar concrete bewoording en een volwaardig businessplan.

Meer informatie over: Dirk Dodebier

Dirk Dodebier

Dirk is als student tijdens zijn studie Business/Managerial Economics gestart bij Krosse Advies. Na zijn Finance-master is hij niet alleen gaan focussen op cijfers. Dirk is (en blijft) de Excel-goeroe binnen het team, ook al hebben we hier nu actuele tools voor. Hij maakt mooie managementrapportages voor onze klanten en interpreteert en vertaalt deze naar de klant. Zo kunnen de ondernemingen de volgende stap zetten en bijsturen waar nodig.

Meer informatie over: Amber van Dongen – Boom

Amber van Dongen – Boom

Amber zorgt ervoor dat de werkzaamheden op kantoor soepel en gestructureerd verlopen. Naast haar specialisme op loonadministratie schakelt ze moeiteloos tussen de verschillende werkzaamheden binnen Krosse Advies en wordt elke deadline behaald. Haar probleemoplossend vermogen in combinatie met haar klantgerichte persoonlijkheid maken haar een waardevolle pijler binnen het team van Krosse.

Meer informatie over: Marianne Schoonderbeek

Marianne Schoonderbeek

Marianne is halverwege 2022 bij Krosse Advies in dienst gekomen en is niet meer weg te denken uit ons team. Ze is niet alleen verantwoordelijk voor het verwerken van de administraties en afhandeling van administratieve vraagstukken maar zij zorgt ervoor dat wij als team optimaal kunnen presteren dankzij haar daadkracht, kennis van software en klantgerichtheid. 

Meer informatie over: Maarten Relouw

Maarten Relouw

Maarten zit in de afrondende fase van zijn studie Economie en naast zijn lessen werkt hij bij Krosse Advies om alvast praktijkervaring op te doen. Met zijn Limburgse roots werkt hij veel samen met dorpsgenoot Jules. Na zijn bachelor zijn er nog ambitieuze plannen om zijn Master Finance te behalen.