Diensten

Administratie

Het team van Krosse neemt alle administratieve verplichtingen uit handen. Wij zetten de administratie op, doen de boekhouding, stellen de jaarrekening op en verzorgen de belastingaangiftes. Op basis van deze administratie en jaarrekening, voorzien wij de klant altijd van voortschrijdende financiële inzichten.

Lees meer

Businessplan

Wij helpen (startende) ondernemers in het MKB door professionele businessplannen op te stellen. Tijdens deze trajecten denken wij zowel op strategisch, als op operationeel niveau mee om jouw ondernemingsplan solide te maken. In specifieke gevallen spelen we proactief in op de gewenste onderhandelingspositie. Tevens bieden wij ondersteuning bij het financieringstraject.

Lees meer

Advies

Wij adviseren bij de vele vraagstukken die naar voren komen als ondernemer. Doordat we de firma goed kennen en vanzelfsprekend op de hoogte zijn van wet- en regelgeving, kunnen we je duidelijk en transparant adviseren. Dit geldt ook voor vraagstukken die zowel de onderneming als privé raken, denk bijvoorbeeld aan de keuze om een auto zakelijk of niet te rijden. Wij zorgen dat je veilig en vertrouwd kunt ondernemen.

Lees meer

Rapportages

Voor real-time inzicht in de bedrijfsresultaten, ontwerpen wij op maat gemaakte rapportages. In een visueel aantrekkelijk dashboard staan alle gegevens die nodig zijn om belangrijke beslissingen te kunnen maken voor de toekomst van je bedrijf.

Lees meer