Advies

Bedrijfsadvies

Wanneer je een bedrijf start of naarmate je groeit, kan het aan te raden zijn om je onderneming hierop aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan de overstap van een eenmanszaak naar een BV. En wil je bijvoorbeeld weten of het voordelig is om een auto zakelijk of privé aan te schaffen? Wij adviseren je bij financiële en personeelsvraagstukken rondom jouw onderneming.

Belastingadvies

De wet- en regelgeving omtrent belastingen wijzigt continu. Zo worden er regelingen in het leven geroepen om ondernemers te helpen bij de opstart, maar worden er ook tijdelijke regelingen ingezet ten tijden van crisis. Wij zijn op de hoogte van deze regelingen die het aantrekkelijker maken voor de ondernemer. Denk hierbij aan de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek of de middelingsregeling.

Pensioen voor ondernemers

Als ondernemer ben je meestal niet of zo min mogelijk bezig met de opbouw van een pensioen ondanks dat we weten dat het belangrijk is. Het kan je zelfs belastingvoordeel opleveren. Er zijn in Nederland verschillende pensioenmodellen en elk model kent zijn voor- en nadelen. Om goede keuzes te maken zijn jouw jaarruimte en reserveringsruimte belangrijk om te weten. Wij berekenen dit en dat ontvang je in een mooi rapport. Zodoende weet je precies waar je aan toe bent en wat jouw opties zijn.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan contact op via 013-535 05 77 of gebruik het contactformulier.
Contact