Administratie

Financiële administratie

Het correct bijhouden van de administratie kost tijd en energie, zeker wanneer dit niet je expertise is. Toch weet elke ondernemer dat het belangrijk is om goed bij te houden, het is zelfs verplicht! Daarnaast vragen steeds meer externe partijen om recente financiële gegevens en dit wil je correct aan kunnen leveren. Wij verzorgen de administratie tot zover je dit zelf wilt; de gehele administratie inclusief facturatie, debiteurenbeheer en urenregistratie, of alleen de controle op de btw-aangiftes. Doen waar je goed in bent slaat op de wet van het comparatief voordeel van David Ricardo (1772 – 1823). Wanneer elk bedrijf zich richt op de activiteit waarin zij een relatief voordeel bezit, wordt iedereen hier beter van. Wij geloven in dit principe en tonen graag aan waarom het uitbesteden van de administratie in jouw voordeel kan werken.

Loonadministratie

Voor een groot deel van de ondernemingen in loonadministratie een vast onderdeel dat veel tijd kost. Regels binnen de CAO’s wijzigen veelvuldig en het verloop van personeel is ook relatief hoog. Daarnaast de vele mutaties waar contractuele afspraken voor gemaakt zijn of moeten worden. Wij nemen dit uit handen, waarbij we werken met één van de beste softwarepakketten binnen Nederland die voor zowel de werkgever als werknemer zeer toegankelijk zijn voor loonstroken, jaaropgaves en betaallijsten. Natuurlijk begeleiden wij de ondernemer door het hele proces, van de aanvraag van een loonheffingsnummer tot het opstellen van contracten en advies met betrekking tot algemene HR vraagstukken.

Belastingaangifte

Of wij nu wel of niet de administratie doen, wij verzorgen ook graag de verschillende belastingaangiftes. Denk hierbij aan de aangifte vennootschapsbelasting en dividendbelasting. De omzetbelasting en inkomstenbelasting kennen voor ons ook geen geheimen; wat weer mooie voordelen kan opleveren. Het inbrengen van eigen middelen, het terecht opvoeren van kosten, en reserveren van de voorbelasting, zijn hier voorbeelden van. Het veranderende landschap binnen de wet- en regelgeving is voor ons parate kennis en als ondernemer profiteer je hiervan.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan contact op via 013-535 05 77 of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte Aanvragen